Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplös



Shorts och sandaler
solen skuggas av spåren
efter vandaler
skränfockar som ilat likt
råttor på söders gator

krossade flaskor
söndersparkade bänkar
tiggaren gråter
det hon lämnat bakom sig
är ett steg framför henne




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-15 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP