Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken inifrån

Har du en förkärlek för Spökhuset, Lustiga Huset och Spegelhuset kommer du att älska aktiviteterna det bjuds på.
I de fantastiskt smyckade rummen som går i teman som emo, psykedeliskt och surrealism bjuds det på både underhållning och tilltugg.
Mellan synapserna finns det strategiskt utplacerade Livsbajskorvar att tugga i sig och skölja ner med en skopa ovett.
Det dunkla Spökhuset gästas av inneboende vålnader, demoner, gastar och har sitt alldeles egna Hjärnspöke som guidar dig runt bland förmultna minnen, pågående smärta och ångest.
Efter denna mörka skrämmande upplevelse, som de flesta dukar under av, kan man kila vidare till det lite mer glättiga psykadeliska rum som benämns Lustiga Huset. I sanning finns det inte något lustigt alls här, om man inte har en förkärlek för grov sarkasm och bitter självironi. På piedestalen sitter Arrogans och blickar ner, farligt nära att falla av.
Upp är ner och ner är upp. Galenskapen finns i varje vrå och dess kacklande skratt ekar mellan membranen. Hos Paranojja kan du kasta pil på tankebubblorna och vinna ett fint pris i form av en inplastad bit själ. Sista destinationen är Spegelrummet. I detta rum ställs du öga mot öga med självuppfattning, självkänsla, självinsikt och självförtroende. Surrealistiskt avbildade i perverterade löjliga former. Det är lätt att hålla sig för skratt. Det är kallt, det är bistert, det är den nakna sanningen.
Men varmt välkommen!




Övriga genrer av ambikie
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-15 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ambikie
ambikie