Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista svepning

När skymningen tuggar fradga
och torra läppar spricker rött över horisonten
lägger jag ett nytt ord

Där
till berättelsen om trasig hud

Ett folk av blod och smulor
Tusen brinnande fanors hetta
skakar universums innersta rum

Det här är de självbetitlade vaxdockornas
sista svepning
Vita liljor till orörliga karavaner av
hjärtlösa




Fri vers av Tiger Flowers
Läst 353 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-16 14:54



Bookmark and Share


  Sarah Tomasson
Väldigt bra!
2014-06-21

  Maria Natasja
Riktigt snyggt skrivet.
2014-06-19

  Björn Björkegren/Blue Bear
Häftiga bilder!
2014-06-18

  träsnidaren
Jag blir tagen av din text. Snygg, lite surrealistiskt!
Målande, fint beskrivet.
2014-06-16

  cilax VIP
häftiga rader
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Tiger Flowers
Tiger Flowers