Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem dagar före ljuset når sitt krön



Nålar upp orden
han fångade i vinden
nätet finmaskigt
ändå slank de vackraste
igenom som livet självt

tappar det lystern
när friheten begränsas
av okänsliga
som i gråskala målar
regnbågens ljusa färger

blundar för glädjen
vandrar i sorgens töcken
när solen skiner
i betraktarens ögon
ler människor tillbaka






Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-16 21:38



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
när solen skiner
i betraktarens ögon
ler människor tillbaka - underbart!
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP