Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel på väggen där säg med vem vackrast i landet är

Spegel spegel på väggen där, säg mig vem som vackrast i landet är.

Hej jag heter Ronja, 18år och jag är mullig, tjock, ful, fet, äcklig, gravid, fetto.

Visst jag är inte den smalaste tjejen i plugget, jag är inte den största tjejen i plugget i heller men jag tvivlar på mig själv lika mycket som sen smalaste tjejen och den största tjejen gör om sina utseende.

Vissa dagar känner jag mig som den fulaste tjejen som någonsin existerat, andra dagar känner jag mig riktigt söt.
Visst dem händer inte tillräckligt ofta som de kanske borde. Men när dem väl händer tar jag vara på dem och skriver det här, för jag vet att jag inte är ensam om detta problem.
För nästan alla tjejer hittar något fel i sig själv, försöker arbeta med det eller döja det. Detta är mitt sätt att försöka förstå mitt problem, arbeta framåt och lösa det.

Jag är söt. Jag är fin och jag är tillräckligt bra, precis som den smalaste tjejen i plugget och den största tjejen i plugget. vi är precis lika söta, fina och tillräckligt bra för att sluta tvivla på oss själva.

för den stora tjejen, smala tjejen och mellan tjejen är lika värda precis hur de än ser ut. Alla tjejer borde gå upp på morgonen med de största leende och känna sig tillräcklig. För vi är inte ensamma, nästan alla tjejer känner så här. Något fel har vi alla. Några döljer vi, några löser vi och några skäms vi över och ger upp.

Så spegel spegel på väggen där, säg mig vem vackrast i landet är




Fri vers (Spoken word/Slam) av Esteten
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-18 13:42



Bookmark and Share


  Angel of love
En text som borde synas på varje spegel som en kvinna tittar in i.
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Esteten
Esteten