Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att den som söker sanningen, logiken och rättvisan bör söka dem alla på en annan planet. Trots människan vet det mesta om hur att laga till sitt liv och främja sin hälsa sitter hon ändå på stjärten tjock och fet.


Fagen bara dras



Askersund och John Blund
traska runt i aska
somna om en stund
söka guldstund fram vaska

solens ljus i väldig båge
tänkt och undrat
om en skulle våge
fråge sin undulat

till råds i bråda stunden
likt att spå i kortlek
klappa magen rund en
välja soppa framför stek

kommer i tid barnet
vilket kön på det blir
strunta i skarnet
och just i fina lir

kommer brått och tanke ren
föder skärpa på framtid
koka soppa på spik och sten
röra till och tampas vid




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2014-06-19 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP