Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för var dag

Tack för var dag
Då livet fick sjunga
Och tack för var dag
Då jag åter hör sång
Tack för var dag
Luften fyllde min lunga
Tack för jag åter
Fick leva en gång

Ref
Tack för allt som jag har
Allting som var
Allting jag haft
och allt jag har kvar
Nu får jag kraft-
en för kommande dar

Tack för all värme
att det blir kallt
Och för att du kom närmre
När behövde som bäst
Inte för att du måste
Men gjorde trots allt
När som vindarna blåste
Så gjorde det mest

Ref
Tack för allt som jag har
Allting som var
Allting jag haft
och allt jag har kvar
Nu får jag kraft-
en för kommande dar

Tack för de stunder
Jag har lyckan i hand
Tack för de stunder
Då jag vaggas tillfreds
Tack för de stunder
Jag känner ibland
Då till ro alla celler
Till vila bereds

Ref
Tack för allt som jag har
Allting som var
Allting jag haft
och allt jag har kvar
Nu får jag kraft-
en för kommande dar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knickedick
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-19 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick