Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oceaner av tid och oro, men det var ju bara jag hela tiden.


Jag har förlikat mig med havet

Jag var alltid rädd för havet
alltid så sladdbarnsensam
på Orustklippor och Lysekilsstränder

öronmaneterna smälte i sanden
efter vågorna
flugorna surrade och det var en sådan
obehaglig lukt av salt död
i sommarluften

det var som svindel
vid de sträva kusterna
ett växande hot från ett långt-bortifrån-land
men det hade väl mindre med geografi att göra
och mer med någonting i mig så

”det är inte dig det är fel på, det är mig”
säger jag till havet nu

havet är inget annat än en våt öken
och jag är varken mer eller mindre
än det här




Fri vers av Lou
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-03-28 20:46



Bookmark and Share


  PetraSally
fint! jag förstår dig såväl...Lysekilsstränderna - ja, de känner jag till!!!
kram
Petra
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lou
Lou