Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAMPEN MOT NATUREN

Myndigheter  har  i  alla   tider  bemödat  sig  med
att   bekämpa   den   mänskliga   naturen  med  att
straffa henne  för  sin  törst, hunger och sexualitet,
vilket  endast  medfört  att  hon  blir  ännu  törstig-
are,hungrigare och kåtare, myndigheter har alltid
försökt inbilla folket att de är bäst lämpade för att
veta vad som folket  behöver, och  som  det  mesta
strider mot naturen,slår det tillbaka på dem själva.
Moralen  är  den  övernaturliga  önskan  att trotsa
naturen,men som oavlåtligen faller tillbaka på sin
egen  onaturliga  orimlighet, när törst, hunger och
övriga naturbehov  kräver sitt lystmäte. moraliska
värderingar  mäts   efter   dess  egenvärde  och  för-
tjänst,moral köper man till priset av att avstå ifrån
allt som är njutbart,lusten gör moralen till en svag
motståndare, där moralen är den  försakelsegrund
på det all lust och nöd  vilar, endast  den  döde  har
god moral.

                                          *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-20 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP