Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GENETISK FAKTOR

Den genetiska identifikationen av varandras
arvsmässiga släktskap, där  det  individuellt
personliga  draget  utmärker  och  särskiljer,
gör främlingskapet  stärkt som  alltsedan en
arts begynnelse varit en  länk  till dess strids-
lystna karaktär......

                                        --




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-20 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP