Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flicka med Vackraste fötter i showbiz från Moldova. Mode: fötterna i parantes.


Gap lår

 

– europeiska nationer över seklet koloniserade Amerika.

De flesta var bönder som bor under en mästare dörr som ledde in i fångenskap.

De trakasserar öde och hårt arbete gav sig i exil tog området i hopp om bättre och yr skrönor med den amerikanska drömmen.

 

Nu de senaste månaderna syskonbarn och barnbarns utvecklade en inväsen kropp och mentalitet!

Skyller på ryssar, ryska kvinnor med flätor som enligt dem är prostituerade,

Medan i vår europieisa oskrivna kod den representerar oskuld hos flickor och gymnasiet kvinnliga studenter!

Såhär föddes vad som är nytt besatthet av unga flickor: ”gap lår ”av en fel amerikansk livsstil och mentalitet kränka ättlingar till utvandrare.

 Kvinna Lol/ skinnysizezero storlek 32 med en fin lucka mellan lår och en platt mage.

Diet, Under fyra veckor kan du påstå har redan skaffat dig en sjukdom som snabbt utlöser ätstörningar

 tight gap "ny tonåring besatthet kan leda till anorexi och depression.

Fysiskt trauma till hjärnan och ben, depression och självmordsbeteende.

Inget bindande känsla benskörhet (fragila av glas av något levande i magen,  eller det andra i sängen.

 Aggression … Felet kan slå tillbaka till depression och självmord!

Den senaste fixering av tonårs lår gapen utrymme mellan låren, som,

 Då benen sträcks?

Inte uppnåtts! Blir som ett parantes;

Kost som är fysisk och kan erhållas med hjälp av fattigdom(svält) som kan leda till anorexi och depressive status med bara 350 kalorier per dag för en vuxen.

Då får du:

Utrymmen mellan de två världarna.

Utrymmen mellan barndomen och död.

Utrymmen mellan saknade tänder.

Utrymmen mellan Vaginal områden, som annars är mycket hetsande för mannen.

Utrymmen för att sälja lamm.

Utrymmen mellan kyl-och frysutrymmen.

Utrymmen mellan kommersiell att hyra ut.

Utrymmen mellan industrihall för utnyttjas.

utrymmen mellan Privat,

 vad du fick sära på kött som konsumeras bräcklig värdelös i sommar

klänning svårt att att bära. Av annat färg en svart.

 

 Du vill lägga till kommentar?

 

Eller kanske du är så hjärntvättad att du bara lyda lagarna av fiender och bli salongsgevär mellan benen;




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-21 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP