Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SIONS SÅNG

nu stängde jag dörren bakom mig

den hade fått stå på glänt

nu brann åter elden inom mig

den eld som Du en gång tänt

jag stängde den för att jag ville

jag drevs inte av ett tvång

för nu vill jag vara en kille

som sjunger Sions sång

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/6 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2014-06-21 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP