Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WHISTLE-BLOWER

Hon  hadde  kommit  på  en hög  tjänsteman inom
en  offentlig    sektor, som  pedofil,  tjänstemannen
hadde  också  farliga  contackter  inom  kriminella
nätverk och bland  poliser, och  andra myndighets-
personer, vilka  han  utnyttjade  i  ett  motangrepp
mot denne sk  " WHISTLEBLOWER"  för  att ving-
klippa denne och marginalisera  hennes  potential
och spred  så ett rykte  om  att  hon lider av psykot-
iska vanföreställningar  vilka  hindrar henne att ut-
öva sin tjänst till fullgott resultat, och  med tjänste-
mannens support av  korrupta  och  manipulerade
myndighetspersoner  blev  hon  uppsagd  från  sitt
jobb och stämd  för  förtal av tjänsteman, eftersom
de bevis hon skulle kunna ställa till sitt förfogande
för sitt påstående,raderade  polisen bort ur tjänste-
mannens dator mm, Efter att hon nu blivit av med
sitt jobb, så  iscensattes en  systematiskt  organiser-
ad personförföljelse med negativ ryktesspridning i
konspirationens sammansvärjande nät, att hon för-
lorade  allt  anseende, blev psychosocialt terroriser-
ad av myndighetspersoner och hamnade djupt dep-
rimerad på psyket där  tjänstemannens  contackter 
också såg till att hon tystades för gott, med  person-
lighetsförändrande droger, och hela  den  psykiska
arsenalen av psykisk hjärntvätt.
Detta hände inte i nazityskland i Japan,Kina,Tjecko-
slovakien eller Sovjett,utan idag under 2000-talet i
Sverige, och  pedofilnätverket  har  tagit  över i sam-
hället på de högsta posterna i samhället.

                                           -----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-22 06:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP