Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och skriver poesi och meddelar...


Vad kul när poeter går i sömnen.

 cirka kl 1 i natt, tack för frågan, sedan darade du på ärmen och jag blockerades. - Jag mår bra som alltid,bara lite tråkig med höstliga dagar här och nu.
- vi längtar till sommar och till dess läser jag mera en vanligt av svenska poeter alster och mina förstås.
På kommentarer jag är inte så bra, alltid är för generösa eller för mammiga, men busig är jag inte, jag vill hjälpa utan att exponera och printa vänner.
Om jag kan inte ger en gott råd, då låter jag bli säga någonting alls, men jag dejtar aldrig poeter.
Jag tycker om träna skriva och läsa bara.
jag önskar dig en trevlig sommar, när hon kommer.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-24 08:22



Bookmark and Share


  Angel of love
Tack...ja nu måste den komma.
Önskar dig värme med.

2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP