Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kristus är uppstånden!


Jerusalem just nu uproar i kyrka

Heliga gravens mottagningsceremoni för det heliga ljuset #4 maj 2024

Facebook Live | Facebook




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2024-05-04 12:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag förstår.
Ja, även där har väl den ortodoxa kyrkan en stark ställning.
2024-05-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
I år kommer Rumänien att skicka detta ljus vidare till Bulgarien, Ryssland, Tjeckoslovakien osv.
2024-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Tack.
Av allt att döma en ortodox kyrka i Rumänien.
2024-05-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=817224280459189

2024-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Okej.
Ja, kanske det.

Varför besvarar du inte privata meddelanden?
2024-05-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
det skulle vara bra för svensk expertmedia att tolka denna sammankomst, som inte verkar vara ett påskfirande utan ett firande för territory reviret/Tack vänner nu ska jag sola 15 minuter motsvarade 1 tablet D vitamin sedan förbereder middag....
2024-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Mycket märkligt.
Känner dock inte till något om det.

Jerusalem var sedan urminnes tider judarnas huvudstad.
Muslimerna har ingen som helst rätt att göra anspråk på den.
2024-05-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag tror jag hörde på kortvågsradion anropa 'Stiernspetz. "Fråga om innebörden av det "stjärnspetsade vapnet" i förhållande till Jerusalem. "Stjärnspets" kan vara en översättning av "Stiernspetz", som är namnet på en adlig familj ätt i Sverige. Enligt traditionen har denna familj sitt ursprung i Pommern, Tyskland.

När det gäller Jerusalem är det en viktig stad för flera religioner, inklusive judendom, kristendom och islam, och det finns många symboler och vapen förknippade med staden. Men jag hittade ingen direkt koppling mellan "Stiernspetz" och Jerusalem i mina sökresultat.
2024-05-04

  Larz Gustafsson VIP
De är av allt att döma ortodoxa.

Jag är apostolisk pingstvän (tror ej på treenigheten).

De ortodoxa firar påsk i morgon.
Talade med en etiopisk kvinna om detta i dag.

Påskstjärnorna vet jag inget om.
Men det är fel att tillbe Maria. Det är avgudadyrkan.
2024-05-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Kristus är uppstånden! Kyrka skriver eller Folkmassan säger att vi borde hjälpa dem att samla in 500 000 stjärnor. Jag förstår inte vad PÅSK stjärnorna betyder Jag visste att vid påsk tänds ljuset bara, jag förstår verkligen inte vad som händer och vad som skanderar???
2024-05-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vilken religion har de och du?
Jag känner ingen religion, jag skriver och härmar bara i krönikans anda.
2024-05-04

  Larz Gustafsson VIP
De där kyrkorna är lika djävulska som Hamas.
2024-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP