Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse-fobi

Jag sitter i mörkret
ensam och ångest
det enda som lyser
är ljuset från perrongen

Försöker blunda
slutar att tänka
men då går du förbi
och jag börjar misstänka

Följde du mig hit?
Hörde du min gråt?
och känner du skuld
vill säga förlåt

Men istället blev du feg
enklare att gå förbi
orkar inte handskas
en förlåtelse-fobi




Bunden vers (Rim) av minblekakind VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-26 00:49



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
synd att du inte har tid.
2022-03-14

  aol
Så bra betänkansvärt skrivet
2014-07-03

  aol

2014-07-03

    Jim Friberg VIP
Många lider av det där.
2014-07-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra betänkandeskrivet om en som väntar på ett förlåt
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP