Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men länge sedan är länge sedan

Vi sitter i köket och säger inte ett ord
du har tatueringar på ryggen
och det enda som hörs är bruset från tv:n

Naken och blottad framför honom
jag är så blek så jag är nog genomskinlig
men ingenting kan få tystnaden att upphöra

En springa med ljus från takfönstret
och glittrande hud som skiftar färg
du sa att du älskade mig för länge sedan

Men länge sedan är länge sedan
nu är det cigaretterna och tatueringarna
alkohol som bedövar istället för kärleken




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-26 22:59



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
var du med en tatuerad snubbe när du var 15? för ung tycker jag som inte varit ute på några lyckade kärleksäventyr.
2020-12-24

  träsnidaren
Fint förmedlat!
2014-07-03

    Jim Friberg VIP
Bra! Håller med Robin!
2014-07-02

  Robin V
Fyra små verser som säger så mycket. Och som förmedlar oerhört melankoli. Snyggt!
2014-07-02

  aol
Så dystert avslut på allt som var men så blir det när kärleken tynar man förnyar den inte ,
2014-06-30

  Mona Drugge
Så fint skrivet, om att va ouppskattad o sedd för den man älskar osv.
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP