Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklamfinansierad Dikt



Jag skall sätta en snigel på ögat
måla min värld med mörk sirap
sätta tomteskur i halsen
och tänka på killar med sprätt i




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-03-29 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth