Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annans Kärlekssång


Du är tvångströjan
som håller mig fången
i ett virrvarr av känslor
där jag inte är jag och Du
vem är Du?

Jag vaknar till melodin av ett okänt ansikte
och sträcker mig efter något som ännu inte finns

Vi går upp till tonerna av en sömnig symfoni
som blandas med grannarnas grälsjuka liv
pasta och sång blir kakofoni

när Du är i moll
är jag i Dur
när jag är i moll
är jag Du

Mitt bland apelsinjuicen får jag för mig att Du förför
mig och jag dricker mjölk istället.




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 173 gånger
Publicerad 2006-03-29 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth