Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt underifrån




Hänger upp och ner
ser livet pågå i ett
annat perspektiv




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-01 08:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver så ballt! häftigt hela tiden. tack, fortsätt.
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP