Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vänd andra kinden till



Öga för öga
tand för tand
håller tand för tunga

blodsband stärker
blod är tjockare än vatten
hämnden är ljuv

trots att vi är överens om
att vi härstammar från ett och samma hav

gjuter vi inte olja
över oroliga vatten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-01 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP