Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolartankar



Slå vakt om livet
likt kolaren vid milan
gör det om glöden
andas in djupt känn hur det
pyr lev i takt med livet

bli kvar i varat
känn efter om du lever
andas ut igen
se dig i spegeln är du
i ditt vara här och nu

då är du elden
jorden havet himlen på
en och samma gång
balansakt på skör lina
från skymning till dagen gryr




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-01 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP