Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXORCISTENS MÄSSA

De som  förnekar eller förtränger att djävulen
ibland härbärgerar och ansätter dem med de
giftigaste lockelser,är mindre trovärdiga än de
som tror på honom, för det  finns  smådjävlar,
stordjävlar, smygdjävlar,förtalsdjävlar,korrup-
tionsdjävlar,svartsjukedjävlar,avundsdjävlar,  
narcisssistdjävlar, profitdjävlar,konkurrensdjäv-
lar, konkursdjävlar, krigsdjävlar, lögndjävlar,
konspirationsdjävlar, korruptionsdjävlar,dum-
djävlar,idiotdjävlar.....katalogen skulle kunna  
göras  diger,excorsisten har full sysselsättning.                                    




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-16 01:22



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men nu jävlar ska det snart bli slut på djävelskapet för gott.
2017-03-09

  KattenKin VIP
Ingen kan mässa som du! - jävligt bra!
2015-01-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
för djävligt att det ska vara så djävligt
2015-01-16

  Mr Bean
Jävligt bra!
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP