Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sirenens sista sång



Snäckan mot örat
hör havets brus vindens sus
måsars skrik din sång
drunkna i tändkulans gång
från båtturen i somras

dyker i havet
letar pärlorna från då
minnena flyter
upp kysser dina simtag
i kölvattnet från din kropp

tyst vrakletare
med gråt i halsen vandrar
på en folktom strand
tar snäckan från örat och
kastar den långt ut till havs






Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-02 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP