Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort eller lång...bagatell



Få korta rader
ger stor mening om du kan
läsa mellan dem




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-02 21:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jaså, ja jag provar väl då
hmmm
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP