Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåflykt

blomkraft i högvuxet gräs med ljung i knoppars gryning
vindkast stråsvaj
och
blåvingeflykt
i dans
med milda toner av indigo
som blinkande
flirtande
lockande
ögon

som flickan
jag sökte en gång
hon
som försvann
på viskande vingar
bort över ängarna




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-04 13:06



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
åå, som hela min blues är byggd av: den flyktiga flickan..
2014-07-05

    Melona
<3
2014-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP