Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mintkyssen



Blott en kyss men ack
så gudagott allt för den
goda smakens skull




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-11 11:45



Bookmark and Share


  Minkki VIP
hihihi - vilken rar liten en ;)
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP