Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista sången...strupbagatell



Älskade ängel
när döden gör sig påmind
finns du där för mig
skriver orden som saknas
i kaoset efter dig

cirkeln är sluten
dansar runt i den med dig
i en stilla vals
till stumma toner skriker
jag tills du inte finns alls




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-11 16:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
.
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP