Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick nog...bagatell



Han leende dog
ledsnade av att aldrig
få ett tillbaka




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-11 17:04



Bookmark and Share


  Connie
Gillar denna. Det är ju det där med att ge och ta.
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP