Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baksidan



Osynlig rädd för
att bli sedd för det han gör
inte den han är




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-13 09:13



Bookmark and Share


  Connie
Jättebra, tack för inspiration! Jag har nämnt dig i ingressen.

Visst är det märkligt! Det spelar ingen roll hur många bra sidor man visar upp, man stämplas ändå efter sin sämsta!

2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP