Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsgrubbla



Den oroliges
sömn håller tanken vaken
om livet vågar
trotsa döden finns då en
ny dag värd att somna till




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-13 22:27



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Så klok, tankfullt formulerat.
Tycker om:-)
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP