Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är en konstbild som jag kallat Fri Ängel samt en dikt


Fri Ängel


Beröra
bli berörd
behöva
vara behövd
inte bunden vid
fri
som blodet
rinner fritt i ådrorna
ett hjärta som slår
berör kroppen
behöver
sanning och frihet
i livet




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-15 12:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bra !
2014-12-02

  mare VIP
Underbar dikt!
2014-07-19

  louisegirl
Så fint skrivet!

2014-07-15

  Lars Hedlin
Mycket fint framfört i både bild och text! :)
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr