Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag var en marionettdocka

 

Jag önskar jag var en marionettdocka
Le
Nick
Vinka
Nick
Tramp
Nick
Dans


Så jag slapp ha åsikter
Nick
Nick
Nick


Tänka
Tick
Tick
Tick


Och hålla mig uppe
Nix
Nix
Nix


Då kunde någon annan styra mina sparkar
Skrik
Nick
Spark
I skrevet
Nick
Tramp
I klaveret


Istället tror jag någon fäst mina snören fel
Golvet och taket har bytt plats
Nick
Nick
Tick
Tick
Tramp







Fri vers av Lady Macbeth
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-03-30 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth