Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är ständigt på väg


och jag var bara ute och gick
för sakens skull
när skatan byggde sitt bo
och två hundar sa hej
till varandra
så som vi människor inte säger hej
till varandra
bara för att han är en han
och hon en hon
ute på min promenad
passade jag in på den där trasiga trottoaren just då





Övriga genrer av malin.
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-30 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.