Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens förklarade ord. Ofog, en brist på sammanslagning mellan tvenne material, exempelvis i avsaknad av massa, lim, spikar, skruv eller ämne till en sådan via en svets som i annat fall skulle foga samman delar.


Can Berra, can I.




Livet är en
enda lång som
väntan på döden.

Om än en
ofrivillig sådan. Trots
övertygelsen om att

väntan är just
ofrivillig och att
tiden är dyrbar,

slösar vi med
den genom att
säga oss njuta

olika tidsfördriv och
hur nyckfullt logiskt
är väl det?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-17 06:56



Bookmark and Share


  Nanna X
i Can Ada ligger 8wa
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP