Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade sparv...



Berörd förförd men
ännu orörd längtan stor
större än du tror
nalkas dig i skymningen
älska fram till gryningen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-17 13:03



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Fin!
2014-07-17

  Rochester
Är det Catullus' sparv?
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP