Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svensk politik 2014


Vuxendagis

I sandlådan leks det.
"Det var han som börja´"
Dadda hink & spade.
Ingenting att sörja.

Saker går sönder.
"Allt jag ser är mitt"
Välling dricks i silverglas.
"Varsågod och sitt"

Läsa en saga.
"Så här ska det va´"
Springer omkring och gör vad de vill.
En tjänsteman med silversked sitter aldrig still.

För dessa stofiler som med fina ord oss söver,
tid det nu blivit att sättas under lupp.
Släpp snuttefilten, leken är över.
Ansvaret är erat, ta och väx upp.




Fri vers av Mohawk
Läst 267 gånger
Publicerad 2014-07-17 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mohawk