Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far...så långt borta och ändå så närvarande



Frånvarande blir
närvarande fyller på
minnesluckorna
drömmar och fantasier
bättre än ingenting alls




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-18 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP