Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06.03.30


vårdans


kom med mig
min vän
låt oss dansa
samman

föra varandra
åternärmande
i ellipser

sugande nektar
ur innanmäte
flöda riklighet

kraft i händer
som styr oss
närmare


närmare jorden
som vi dansar
tillsammans


älskade
till ditt andetag
lyssnar jag

viskar jag

älskade




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 687 gånger
Publicerad 2006-03-30 12:30



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
detta känns tobias
härligt härligt
låt oss dansa
du för, jag följer(!)
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund