Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att skriva i gammal stil, inspirerad av gårdagens 'dagens dikt' i radions p1. En text på rim av Fröding 'Vallarelåt'. Själv läser jag sällan de gamla diktarna i mera onödan, främst aldrig Fröding.


Livet, en dröm





Hej hopp sjöman
glad i sin håg
se så det rister
i tackel och tåg

hej för allan
alle man på däck
hör vinden tjuta
lugnet är väck

hej hopp sjöman
glad i sin håg
sjön är som drömmen
men livet är båg




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-29 11:55



Bookmark and Share


  Nanna X
hello sailor. läs Fröding, han är bra.
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP