Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuv musik...Bb



Där linjerna tar
slut valsar noterna fritt
tätt omslingrade
långt efter det musiken
tonat ut hörs syrsors sång




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-30 10:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, musiken lever sitt eget liv...fint...
2014-08-04

  louisegirl
Mycket fint!
2014-07-30

  angela Täubert fd Jansson VIP
Wow jag önskar mina noter kunde valsa fritt...
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP