Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud du är en yokel.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/codul-galben-de-ploi-si-vijelii-a-fost-prelungit-in-8-judete-pana-marti-seara.html

 

 

Idag förstöras av regnfall by Vadeeni/Valcea.

 

sommaren spelar

  saltar som ett yokel

Herre, vad vatten!

NIAGARA VATTENFALLEN

Turistar över hela landet.

Valley och dess bittra Vadeeni,

herre

  hjälpa byborna

  

Nu när på många andra

platser i världen

när de kollapsat,

drar valley homes

i lera och skum.

medan i EU  bötfälls de som saknar ett hem och inget namn på forum.

människor dör som flugor på svarta arbetens kraft på  slaveri markanad.

och döden är lönen hemma hos barbarer.

 

Vad det bryr sig om den mest heliga,

Av ditt rykte?

vad kan blixtar och mullret av åska och e-bola 

du sover på ena örat

du är arg, på världen;

______________________________________

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-30 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP