Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joy Division, New Order, David Bowie med flera, åh vad bättre kan en väl önska sig? David Bowies soundtrack i filmen 'Cat People'... aaaah just plain wonderful.


Besök hos veterinären - på vers




Jag var en smula på fyllan
efter att ha tafsat damen på hyllan
fick jag katten hennes mig efter
den sig begav upp till min käfter

klöste gott så blodet mitt rann
kärleken till mig i den brann
tänk så härligt att få umgås
med ett släkte som det gunås




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-12 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP