Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet som förändrade våra liv





Ett enda ord

Cancer



Våra liv delades in i två delar

före och efter diagnosen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 1288 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-08-01 09:05



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Våra liv delades in i två delar :
Debuterande cancer
Återkommande cancer 10 år senare
Sedan var livet slut
2017-09-23

  KattenKin VIP
Ja plötsligt händer det som bara drabbar andra. Det är en chock, men det är bara början. Den utdragna tiden i ovissheten. Berg och dalbanan med alla infektioner... ja det är verkligen tiden före och tiden efter.
2014-08-06

  Lars Hedlin
Vet den känslan då min far har Canser!
2014-08-04

  Connie
Berörande stark text! Som ett knytnävsslag i ansiktet!
2014-08-03

    Valentinicklas
Viktigt att bära med sig för att kunna lära sig uppskatta alla dofter och smaker till exempel.
2014-08-03

    ej medlem längre
Ordet ingen vill vara nära, stark känsla i dina ord.
2014-08-02

    Dan Myrbeck
Tänkvärt.
Berörande. Stark text.
Bra.
2014-08-01

    ej medlem längre
Det hemskaste och starkaste ordet...det skär igenom allt.
2014-08-01

    ej medlem längre
Berörande..naken, och sann!
Emellertid, finns där även hopp..som
sagt..
2014-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det är ett ord som både ger känslan av förtvivlan, men även hopp...
2014-08-01

  Lehva
Stark, naken, självklar och mycket, mycket sorglig. ..
2014-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det! Även om man blivit "frisk" från den. Den lever alltid sitt eget liv.
2014-08-01

  Maj-Lis VIP
Ja det ordet ville jag inte höra
2014-08-01

  louisegirl
Usch jaa vad oerhört fort livet kan förändras...<3
Verkligen tänkvärda ord!
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP