Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text ett eget vårdval. C. Degerfeldt.


Kritik på en text (1182) såsom i en sadel





Jag hade hellre sett att slutorden
istället för 'ett tag' hade varit 'så väl'
eller något i den stilen.

Just nu känns texten ofullständig.
Litet som att anlända till ridskolan
för att kunna ta ut hästen till ritt

och finna allting i stallet, all utrustning
är där, tror en, tills det kommer för en,
där saknas något. En hjälm, en sadel.

Någonting som visserligen bara är ett
fragment, en detalj, men ändå nog så
viktig i sammanhanget.

Den som aldrig suttit upp på en häst
skulle heller aldrig kunna förstå sig på
tjusningen med

att sitta upp på en Harley Davidson och
känna hästkrafterna arbeta...
mellan ens lår...

känna vinden i håret och i stundens hetta
bli slungad ur sadeln och genast förstå
hela meningen med att bära hjälm.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-20 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP