Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Han drog nog en vals... , Ewa-Britt Nilson.


Kritik på en text (1138) Mål i mun





Ibland missar en replik sitt mål
likt en kula som blott rikoschetterar
och blir förlupen.

Men åter ibland träffar kulan
och skapar då viss uppståndelse
likt en skarpt avlossad replik.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-15 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP