Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i modern tid används kemikaler


Lägga bränder är en tradition hos ekologiska odlare.

 http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/trafic-deviat-pe-autostrada-soarelui-din-cauza-unui-incendiu-imagini-exclusive-la-stirile-protv-de-la-ora-19.html

 

 

På spåren av de skyldiga för branden som blockerade motorvägen: Solen

 

  Stubb bränning är olagligt, men vanan praktiseras från antiken.

De som har orsakat bränder nära motorvägen: SUN, kommer att välja ett kriminalregister.

 

 

Polisen inledde en utredning efter förstörelsen av hela tomter var brända.

 

Rök från stubb ledde söndag kväll helt blockerar vägen på väg från havet kusten.(Svarta Havet)

 

 

  Resenärer som återvänder från kusten, ledde terroriseras av tjock rök och halm som hoppade på vindrutan.

 

Vid kilometer 83 av motorvägen höger om solen bröt ut på söndag kväll, en vegetation brand.

Elden svepte stubb och rök blockerat trafiken i tiotals minuter.

Brandmän släckte lågorna på bara två timmar och sedan började en utredning med poliser.

  De lärde sig snabbt att brända tomter tillhör Vlad Tepes i Calarasi län.

  Folk här säger att de flesta av deras egenskaper är uthyrda till företag.

Vete odlas på 3 500 hektar.

Företaget som hade brända mark kallat SC GUD SRL.

De säger att de redan har skördat vete och att de kanske inte vet vem satte eld på stubben.

Alexandru Ionitza administratör SC GUD SRL:

Det sades till oss ... Någon herde ... Jag vet inte var du kan få den.

Seden att bränna stubb efter skörden samlades för närvarande är olagligt.

Människor i landet praktisera det som en religion, är dock att rengöra skräp sädesfält kvar i området utan också skadligt.

Kommer att vara mycket svårt för polisen att ta reda på vem ställa elden;

  De är inte det första fallet.

  Varje år minst 3 gånger polisen tvingas stoppa trafiken på grund av rök som orsakas av förbränning vegetation,

  Och föra synlighet på motorvägen nära noll.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2014-08-06 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP