Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN KOMMENTAR III

Det  finns  kommentarer  och  tidningsrepor-
tage som kan liknas  vid  en elak  häxas snör-
pande på käften efter  att  hon  förgiftat  och
förlett   människor  in   i   vanföreställningar
och  inbördeskrig, och  som  en  kossas  ring-
muskel, vilken  drar ihopa  sig  efter att  den  
skitit,och inte har vett  torka sig i arslet,utan  
går omkring med  gammal  skit  som på  skit-
stövlars  vis, och man  befarar att om de inte 
fått ur sig skiten hadde de förmodligen skitit 
på   sig,   av   all  den   skit  de samlat   i  sina 
skitiga  skitliv, och av hjärntarmens  bakerie-
floras bacciller hjärncellerna  dör av den gift-
iga  stanken   vars  cerebrerande  diarreflöde
förpestar  alla sanningars språk,med sina av-
ledande,manipulerande,disorienterade,miss-
tänkliggörande,avundsjukestinkande,neofob-
iskt   undflyende,  informeringar,   de   borde
börja renovera hjärnan  sin och skura käften  
med grovsåpa,och avslutningsvis sy igen den,
så världen slipper sådana  där  schalrataners
kvacksalverier.
                                        *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2014-08-08 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP