Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

– GLÖDVANDRING på nytt, New Age fenomen.

 

Då när världen slutar bry sig om sin näste.

Du man, är uppe i trädet och klipper grenarna frenetisk under dina egna fötter,

 För att ingen ska nå upp dig.

Där under på marken glöden redan fiser ända till våren!

Den är signalment på den rörelsen ända till våren;




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2017-05-21 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP