Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ytan

 

 

ännu ord,

 

andning

i letande 

 

en skatt

 

eller två; finner jag

framför spegeln i rörelser

som följer 

 

timmarna
dagarna

 

åren

 

efter att du upphört

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-11 08:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Berör mig gör dessa fina rader ...
2014-10-06

  aol
En skrift som grep tag i mitt innersta,
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP